Filter

Tommy Hilfiger TH 1605/S 3OL/Z9

Tommy Hilfiger
90,85 € 90.85 
spletna cena
115,00 €
redna cena

Sončna očala TH 1605/S 3OL/Z9, blagovne znamke Tommy Hilfiger, so vsestranski model med aktualno ponudbo sončnih očal za moške in ženske. To je zelo udoben in stabilen športni model očal, izdelan iz visokokakovostne plastike ter opremljen z izjemno vpadljivi zelenimi odsevnimi lečami. Z njimi ne boste ostali neopaženi na smučišču, plaži ... Širše ročke poživlja večji logotip Hilfiger v znani trobojnici,  na notranji strani pa so ročke prav tako uravnotežene z zeleno barvo. Sončna očala so popolna izbira za samozavestnega moškega, ki se mu po žilah pretaka adrenalin. Očala pristajajo obrazom vseh oblik.   

Pravokotna Pravokotna
Plastika
Barva
Lastnosti
Znamka: Tommy Hilfiger
Spol: Moški, ženski
Oblika okvirja: Pravokotna
Vrsta okvirja: Polna obroba
Material okvirja: Plastika
Barva okvirja:

Črna

Barva leč: Zelena
Okvir
56 mm
41,90 mm
16 mm
140 mm
Podrobnosti

Okvir je v celoti izdelan iz visokokakovostne plastike, ki jo odlikujeta izjemna lahkost in visoka vzdržljivost. Zelene odsevne leče so prilagojene tako, da v celoti preprečujejo prehod škodljivih UV-žarkov.

O znamki

Tommy Hilfiger je ameriška premium blagovna znamka, ki proizvaja oblačila, obutev, modne dodatke, dišave in opremo za dom. 

Sončna očala, glasmaher

Da, UV zaščita je izjemnega pomena. UV žarki škodljivo vplivajo ne le na našo kožo.

Da, UV zaščita je izjemnega pomena. UV žarki škodljivo vplivajo ne le na našo kožo, temveč lahko povzročijo usodne poškodbe tudi na očeh, predvsem na očesni mrežnici in roženici. 

Vprašajte nas

© 2018 Optika Glasmaher. Vse pravice pridržane.