Filter

Tom Ford FT0708

304,15 € 304.15 
spletna cena
385,00 €
redna cena

Sončna očala FT0708, blagovne znamke Tom Ford, so del aktualne modne kolekcije za moške, ki s svojo edinstveno zasnovo resnično presenetijo. Okvir kvadratne oblike s polno obrobo, izdelan iz elegantne zlate kovine, ki se na mestu mostička spoji, je kot nalašč ustvarjen za pogumnega in samozavestnega moškega, ki ga ni strah izstopati. S sončnimi očali, ki pristajajo obrazom pravokotne in okrogle oblike, boste zagotovo pritegnili marsikateri odobravajoč pogled. To vam zagotavljamo. 

Oglata Kvadratna
Kovina
Barva
Lastnosti
Znamka: Tom Ford
Spol: Moški
Oblika okvirja: Kvadratna
Vrsta okvirja: Polna obroba
Material okvirja: Kovina
Barva okvirja: Zlata
Barva leč: Zelena
Okvir
72 mm
1 mm
145 mm
Podrobnosti

Okvir je izdelan iz lahke, a izjemno vzdržljive kovine, robusten, a hkrati udobno eleganten. Leče so prilagojene tako, da v celoti preprečujejo prehod škodljivih UV-žarkov. 

O znamki

Očala TOM FORD so brezčasnih oblik, ki ne bodo nikoli šle v modno pozabo. V očalih Tom Ford boste prepoznali dizajne in elemente, ki prihajajo iz drugih razkošnih kolekcij.

sončna očala, glasmaher

Ne smemo zanemariti nekaterih škodljivih vplivov sonca, kot so denimo UV žarki.

Sonce ima s svojimi pozitivnimi učinki na človeka izredno blagodejen vpliv in veliko pripomore k splošnemu dobremu počutju. Pri tem pa ne smemo zanemariti tudi nekaterih njegovih škodljivi ...

Vprašajte nas

© 2018 Optika Glasmaher. Vse pravice pridržane.