Filter

Prada Sport PS 52QS DG01M2

268,78 € 268.78 
spletna cena
268,78 €
redna cena

Sončna očala PS 52QS, blagovne znamke Prada Sport, so trenden in zelo drugačen model med aktualno ponudbo sončnih očal za moške. Poln kovinski okvir značilne panoramske oblike, katera je zaobljena in podaljšana proti sencam, ima zgornjo linijo popolnoma ravno. Širše ročke, ki se postopoma zožajo, poživlja rdeč poudarek z logotipom blagovne znamke, zaključek ročk v obliki zanke pa daje temu modelu očal pridih aerodinamičnega dizajna. Slog pilotov je neustavljivo privlačen tako za moške kot tudi ženske. Sončna očala so popolna izbira za samozavestne moške, ki želijo privlačnost na vsakem koraku. Očala pristajajo obrazom vseh oblik.

Aviator Aviator
Kovina
Barva
Lastnosti
Znamka: Prada Sport
Spol: Moški
Oblika okvirja: Panoramska
Vrsta okvirja: Polna obroba
Material okvirja: Kovina
Barva okvirja: Črna
Barva leč: Zelena
Okvir
137 mm
130 mm
Podrobnosti

Okvir je v celoti izdelan iz kovine. Odsevne leče srebrnozelenkastega odtenka so prilagojene tako, da v celoti preprečujejo prehod škodljivih UV-žarkov.

O znamki

Prada je ena od prestižnih italijanskih modnih znamk, ki v svojstvenem prepletu združuje pestro italijansko tradicijo in sodobne oblikovalske pristope.

Sončna očala, glasmaher

Da, UV zaščita je izjemnega pomena. UV žarki škodljivo vplivajo ne le na našo kožo.

Da, UV zaščita je izjemnega pomena. UV žarki škodljivo vplivajo ne le na našo kožo, temveč lahko povzročijo usodne poškodbe tudi na očeh, predvsem na očesni mrežnici in roženici. 

Vprašajte nas

© 2018 Optika Glasmaher. Vse pravice pridržane.