Filter

Persol PO6649S 95/58

300,41 € 300.41 
spletna cena
300,41 €
redna cena

Sončna očala PO6649S 95/58, blagovne znamke Persol, so model med aktualno ponudbo sončnih očal za modne moške. Poln okvir aviatorske oblike je mehko zaobljen in izdelan iz roževinaste umetne mase, ki je v spodnjem delu okularja drugače obarvana. Zgornja linija okvirja je rahlo poudarjena, poudarjen je tudi mostiček. Značilen kovinski element povezuje okvir z ročkami, dve srebrni liniji poživljata ročke. Očala so popolna izbira za samozavestne moške s polno mero brezčasne elegance. Očala pristajajo obrazom vseh oblik. 

Wayfarer Wayfarer
Acetat
Barva
Lastnosti
Znamka: Persol
Spol: Moški
Oblika okvirja: Wayfarer
Vrsta okvirja: Polna obroba
Material okvirja: Acetat
Barva okvirja: Črna
Barva leč: Zelena
Okvir
55 mm
18 mm
145 mm
Podrobnosti

Okvir je v celoti izdelan iz visokokakovostne plastike. Polarizirane leče sivozelenega odtenka so prilagojene tako, da v celoti preprečujejo prehod škodljivih UV-žarkov.

O znamki

Persol je znamenita blagovna znamka očal, ki navdušuje s svojim edinstvenim oblikovalskim slogom. Naj gre za sončna ali korekcijska očala z njihovim podpisom, oboja veljajo za pravo modno poslastico.

sončna očala, glasmaher

Ne smemo zanemariti nekaterih škodljivih vplivov sonca, kot so denimo UV žarki.

Sonce ima s svojimi pozitivnimi učinki na človeka izredno blagodejen vpliv in veliko pripomore k splošnemu dobremu počutju. Pri tem pa ne smemo zanemariti tudi nekaterih njegovih škodljivi ...

Vprašajte nas

© 2018 Optika Glasmaher. Vse pravice pridržane.