Filter

Persol PO3226S 95/31

205,49 € 205.49 
spletna cena
205,49 €
redna cena

Sončna očala PO3226S 95/31, blagovne znamke Persol, so model med aktualno ponudbo sončnih očal, primernih za modne ženske in moške. Poln okvir nepravilne oblike je mehko zaobljen in izdelan iz umetne mase. Zgornja linija okvirja je rahlo poudarjena, poudarjen je tudi mostiček. Značilen kovinski element povezuje okvir z ročkami, dve srebrni liniji poživljata ročke. Očala so popolna izbira za samozavestne ženske in moške s polno mero brezčasne elegance. Očala pristajajo obrazom vseh oblik. 

Ovalna Ovalna
Plastika
Barva
Lastnosti
Znamka: Persol
Spol: Moški, ženski
Oblika okvirja: Ovalna
Vrsta okvirja: Polna obroba
Material okvirja: Plastika
Barva okvirja: Črna
Barva leč: Zelena
Okvir
51 mm
21 mm
145 mm
Podrobnosti

Okvir je v celoti izdelan iz visokokakovostne plastike. Zasenčene leče sivozelenega odtenka so prilagojene tako, da v celoti preprečujejo prehod škodljivih UV-žarkov.

O znamki

Persol je znamenita blagovna znamka očal, ki navdušuje s svojim edinstvenim oblikovalskim slogom. Naj gre za sončna ali korekcijska očala z njihovim podpisom, oboja veljajo za pravo modno poslastico.

Sončna očala, glasmaher

Da, UV zaščita je izjemnega pomena. UV žarki škodljivo vplivajo ne le na našo kožo.

Da, UV zaščita je izjemnega pomena. UV žarki škodljivo vplivajo ne le na našo kožo, temveč lahko povzročijo usodne poškodbe tudi na očeh, predvsem na očesni mrežnici in roženici. 

Vprašajte nas

© 2018 Optika Glasmaher. Vse pravice pridržane.