Filter

Dolce Gabbana DG 6119 502/13

205,50 € 205.50 
spletna cena
205,50 €
redna cena

Sončna očala DG 6119 502/13, blagovne znamke Dolce & Gabbana, so 'must have' med aktualno ponudbo za vse trendne ženske, ki želijo biti opažene. Poln okvir metuljaste oblike, narejen iz roževinaste umetne mase, ima poudarjen zgornji lok okvirja, ki se zoži proti spodnjemu delu okularja. Zlat kovinski detajl poživlja diagonalno vpete roževinaste ročke, na katerih se nahaja logotip blagovne znamke. Očala so popolna izbira za samozavestne ženske, ki se zavedajo svoje privlačnosti in seksapilnosti. Očala pristajajo ženskam, katerih obraz je srčaste ali ovalne oblike. 

Cat Eye Cat Eye
Plastika
Barva
Lastnosti
Znamka: Dolce&Gabbana
Spol: Ženski
Oblika okvirja: Metuljasta
Vrsta okvirja: Polna obroba
Material okvirja: Plastika
Barva okvirja: Rjava
Barva leč: Rjava
Okvir
54 mm
17 mm
140 mm
Podrobnosti

Okvir je v celoti izdelan iz visokokakovostne plastike. Naraščajoče zasenčene leče rjavega odtenka so prilagojene tako, da v celoti preprečujejo prehod škodljivih UV-žarkov.

O znamki

Dolce & Gabanna je prestižna blagovna znamka. Linijo sončnih in korekcijskih očal v kombinaciji z nenavadnimi oblikami in dragocenimi materiali zaznamuje brezčasen glamur, s poudarkom na izredno premišljeno oblikovanih detajlih. 

sončna očala, glasmaher

Ne smemo zanemariti nekaterih škodljivih vplivov sonca, kot so denimo UV žarki.

Sonce ima s svojimi pozitivnimi učinki na človeka izredno blagodejen vpliv in veliko pripomore k splošnemu dobremu počutju. Pri tem pa ne smemo zanemariti tudi nekaterih njegovih škodljivi ...

Vprašajte nas

© 2018 Optika Glasmaher. Vse pravice pridržane.