Filter

Dolce & Gabbana DG 6113 502/13

205,50 € 205.50 
spletna cena
205,50 €
redna cena

Sončna očala DG 6113 502/13, blagovne znamke Dolce & Gabbana, so izjemno ženstveni model med aktualno ponudbo sončnih očal za ženske. Poln okvir iz temnejše roževinaste umetne mase je z zgornjim in stranskim poudarjenim lokom mačje zašiljen. Zlat kovinski mostiček poskrbi za pravo mero elegance in samozavesti. Zlat kovinski element poživlja tudi roževinaste ročke, ki so diagonalno vpete. Očala so popolna izbira za samozavestne ženske, ki močno čutijo svojo ženstveno plat. Očala pristajajo ženskam, katerih obraz je srčaste ali ovalne oblike. 

Cat Eye Cat Eye
Plastika
Barva
Lastnosti
Znamka: Dolce&Gabbana
Spol: Ženski
Oblika okvirja: Cat-eye
Vrsta okvirja: Polna obroba
Material okvirja: Plastika
Barva okvirja: Rjava
Barva leč: Rjava
Okvir
55 mm
18 mm
140 mm
Podrobnosti

Okvir je v celoti izdelan iz visokokakovostne plastike in kovine. Naraščajoče zasenčene leče rjavega odtenka so prilagojene tako, da v celoti preprečujejo prehod škodljivih UV-žarkov.

O znamki

Dolce & Gabbana je prestižna blagovna znamka. Linijo sončnih in korekcijskih očal v kombinaciji z nenavadnimi oblikami in dragocenimi materiali zaznamuje brezčasen glamur, s poudarkom na izredno premišljeno oblikovanih detajlih. 

sončna očala, glasmaher

Ne smemo zanemariti nekaterih škodljivih vplivov sonca, kot so denimo UV žarki.

Sonce ima s svojimi pozitivnimi učinki na človeka izredno blagodejen vpliv in veliko pripomore k splošnemu dobremu počutju. Pri tem pa ne smemo zanemariti tudi nekaterih njegovih škodljivi ...

Vprašajte nas

© 2018 Optika Glasmaher. Vse pravice pridržane.