Filter

Dolce & Gabbana DG 4319 502/13

247,67 € 247.67 
spletna cena
247,67 €
redna cena

Sončna očala DG 4319 502/13, blagovne znamke Dolce & Gabbana, so izjemno ženstveni model med aktualno ponudbo sončnih očal za ženske. V polnem okvirju iz roževinaste umetne mase lahko v zgornjem in stranskem izjemno poudarjenem loku prepoznamo metuljasto obliko, prav tako pa tudi mačjo zašiljenost. Izjemno tanek kovinski mostiček mehko zaobljene oblike je nasprotje polnega okvirja, zaradi česar deluje elegantno, krhko in tudi lahkotno. Na širokih ročkah, ki se postopoma zožajo, se nahaja logotip blagovne znamke. Očala so popolna izbira za samozavestne ženske, ki želijo nekaj drugačnega, ki hrepenijo po ženstvenosti. Očala pristajajo ženskam, katerih obraz je srčaste ali ovalne oblike. 

Cat Eye Cat Eye
Plastika
Barva
Lastnosti
Znamka: Dolce&Gabbana
Spol: Ženski
Oblika okvirja: Cat-eye
Vrsta okvirja: Polna obroba
Material okvirja: Plastika
Barva okvirja: Rjava
Barva leč: Rjava
Okvir
51 mm
22 mm
140 mm
Podrobnosti

Okvir je v celoti izdelan iz visokokakovostne plastike in kovine. Naraščajoče zasenčene leče rjavega odtenka so prilagojene tako, da v celoti preprečujejo prehod škodljivih UV-žarkov.

O znamki

Dolce & Gabbana je prestižna blagovna znamka. Linijo sončnih in korekcijskih očal v kombinaciji z nenavadnimi oblikami in dragocenimi materiali zaznamuje brezčasen glamur, s poudarkom na izredno premišljeno oblikovanih detajlih. 

Trendi sončnih očal za leto 2019 vas bodo navdušili

Svetovni trendi za leto 2019 so tako raznoliki kolikor je vrst očal. Vseeno smo za vas zbrali tri najbolj vroče ta hip. 

Svetovni trendi za leto 2019 so tako raznoliki kolikor je vrst očal. Vseeno smo za vas zbrali tri najbolj vroče ta hip. 

Vprašajte nas

© 2018 Optika Glasmaher. Vse pravice pridržane.