Filter

Dolce Gabbana DG 2220 02/81

258,23 € 258.23 
spletna cena
258,23 €
redna cena

Sončna očala DG2220 02/81, blagovne znamke Dolce & Gabbana, so sodoben model aviatork med ponudbo očal za moške. Dvobarvni kovinski okvir zapletenega dizajna in kvadratne oblike bo modne moške zagotovo navdušil. V zlat okvir z zlatimi ročkami je vstavljen masiven obod črne barve. Kovinski mostiček je poudarjen s kovinsko prečko. Kovinski okvir dopolnjujejo kovinske ročke, ki v zaključku prehajajo v umetno maso. Očala so popolna izbira za samozavestne moške, posameznike, ki cenijo osupljiv dizajn, brezčasnost ter slog aviatork. 3 v 1. Očala pristajajo osebam, katerih obraz je oglate, ovalne ali srčaste oblike.

Oglata Kvadratna
Kovina
Barva
Lastnosti
Znamka: Dolce&Gabbana
Spol: Moški
Oblika okvirja: Kvadratna
Vrsta okvirja: Polna obroba
Material okvirja: Kovina
Barva okvirja: Zlata
Barva leč: Siva
Okvir
57 mm
17 mm
140 mm
Podrobnosti

Okvir je v celoti izdelan iz kovine. Zasenčene leče sivega odtenka so prilagojene tako, da v celoti preprečujejo prehod škodljivih UV-žarkov.Dolce & Gabanna je prestižna blagovna znamka. Linijo sončnih in korekcijskih očal v kombinaciji z nenavadnimi oblikami in dragocenimi materiali zaznamuje brezčasen glamur, s poudarkom na izredno premišljeno oblikovanih detajlih. 

O znamki

Dolce & Gabbana je prestižna blagovna znamka. Linijo sončnih in korekcijskih očal v kombinaciji z nenavadnimi oblikami in dragocenimi materiali zaznamuje brezčasen glamur, s poudarkom na izredno premišljeno oblikovanih detajlih. 

Trendi sončnih očal za leto 2019 vas bodo navdušili

Svetovni trendi za leto 2019 so tako raznoliki kolikor je vrst očal. Vseeno smo za vas zbrali tri najbolj vroče ta hip. 

Svetovni trendi za leto 2019 so tako raznoliki kolikor je vrst očal. Vseeno smo za vas zbrali tri najbolj vroče ta hip. 

Vprašajte nas

© 2018 Optika Glasmaher. Vse pravice pridržane.