Filter

CARRERA 1018/S RHL/T4

Carrera
122,45 € 122.45 
spletna cena
155,00 €
redna cena

Sončna očala CARRERA 1018/S (RHL/T4), blagovne znamke Carrera, spadajo med del aktualne modne kolekcije za moške in ženske. Veljajo za kultni model, ki navdušuje na vsakem koraku. Z njimi boste zagotovo opaženi, saj ponazarjajo perfektno kombinacijo retro oblik, nadgrajenih sodobnim uporabnikom primerno. Eleganten kovinski okvir navigatorske oblike s polno obrobo in edinstven detajl na mestu dvojnega mostička bo prepričal še tako zahtevnega uporabnika, da si bo omenjena očala preprosto želel imeti. Pristajajo predvsem samozavestnim posameznikom z obrazom okrogle, srčaste in pravokotne oblike. 

Oglata Kvadratna
Kovina
Barva
Lastnosti
Znamka: Carrera
Spol: Moški
Oblika okvirja: Kvadratna
Vrsta okvirja: Polna obroba
Material okvirja: Kovina
Barva okvirja: Zlata
Barva leč: Zrcalna
Okvir
63 mm
11 mm
145 mm
Podrobnosti

Okvir v zlatem odtenku je izdelan iz tanke kovine, odporne na korozijo. Odlikujejo ga izjemna lahkost in fleksibilnost ter visoka vzdržljivost. Zrcalne srebrne leče so zasnovane tako, da v celoti preprečujejo prehod škodljivih UV-žarkov. 

O znamki

Carrera je blagovna znamka, ki proizvaja sončna in korekcijska očala za moške, ženske in otroke. Navdih zanjo pa je ustanovitelj našel v avtomobilski dirki Carrera Panamericana.

sončna očala, glasmaher

Ne smemo zanemariti nekaterih škodljivih vplivov sonca, kot so denimo UV žarki.

Sonce ima s svojimi pozitivnimi učinki na človeka izredno blagodejen vpliv in veliko pripomore k splošnemu dobremu počutju. Pri tem pa ne smemo zanemariti tudi nekaterih njegovih škodljivi ...

Vprašajte nas

© 2018 Optika Glasmaher. Vse pravice pridržane.