Filter

CARRERA 1013/S J5G/9K

Carrera
138,25 € 138.25 
spletna cena
175,00 €
redna cena

Sončna očala CARRERA 1013/S (J5G/9K), blagovne znamke Carrera, spadajo med del aktualne modne kolekcije za moške in ženske. Veljajo za kultni model, ki navdušuje na vsakem koraku. Z njimi boste zagotovo opaženi, saj ponazarjajo perfektno kombinacijo retro oblik, nadgrajenih s sodobnimi oblikovalskimi prijemi. Eleganten kovinski okvir pravokotne oblike brez obrobe in edinstven detajl na mestu dvojnega mostička bo še tako zahtevnega uporabnika prepričal, da si bo očala preprosto želel imeti. Pristajajo predvsem samozavestnim posameznikom z obrazom okrogle in pravokotne oblike.

Aviator Aviator
Kovina
Barva
Lastnosti
Znamka: Carrera
Spol: Moški, ženski
Oblika okvirja: Aviator
Vrsta okvirja: Polna obroba
Material okvirja: Kovina
Barva okvirja: Zlata
Barva leč: Zelena
Okvir
64 mm
55,90 mm
9 mm
140 mm
Podrobnosti

Okvir, ki ga odlikujeta izjemna fleksibilnost in visoka vzdržljivost, je izdelan iz lahke kovine v zlati barvi in oplemeniten z barvitim detajlom na mestu mostička. Zrcalne zelene leče so zasnovane tako, da v celoti preprečujejo prehod škodljivih UV-žarkov.

O znamki

Carrera je blagovna znamka, ki proizvaja sončna in korekcijska očala za moške, ženske in otroke. Navdih zanjo pa je ustanovitelj našel v avtomobilski dirki Carrera Panamericana.

Vprašajte nas

© 2018 Optika Glasmaher. Vse pravice pridržane.