Filter

CARRERA1007/S_807/9O

Carrera
122,45 € 122.45 
spletna cena
155,00 €
redna cena

Sončna očala CARRERA 1007/S (807/9O), blagovne znamke Carrera, spadajo med del aktualne modne kolekcije za moške. Veljajo za kultni model, ki navdušuje na vsakem koraku. Z njimi boste zagotovo opaženi, saj ponazarjajo perfektno kombinacijo retro oblik, nadgrajenih s sodobnimi oblikovalskimi prijemi. Eleganten pravokoten okvir s polno obrobo in edinstvenim detajlom na mestu dvojnega mostička bo prepričal še tako zahtevnega uporabnika. Očala pristajajo predvsem samozavestnim posameznikom z obrazom okrogle in pravokotne oblike.

Aviator Aviator
Plastika
Barva
Lastnosti
Znamka: Carrera
Spol: Moški
Oblika okvirja: Aviator
Vrsta okvirja: Polna obroba
Material okvirja: Plastika
Barva okvirja: Zlata
Barva leč: Siva
Okvir
62 mm
52 mm
10 mm
140 mm
Podrobnosti

Okvir, ki ga odlikujejo izjemna lahkost, fleksibilnost in visoka vzdržljivost, je izdelan iz visokokakovostne plastike v odtenku črne in oplemeniten s kovinskimi ročkami v zlati barvi. Leče so zasnovane tako, da v celoti preprečujejo prehod škodljivih UV-žarkov.

O znamki

Carrera je blagovna znamka, ki proizvaja sončna in korekcijska očala za moške, ženske in otroke. Navdih zanjo pa je ustanovitelj našel v avtomobilski dirki Carrera Panamericana.

sončna očala, glasmaher

Ne smemo zanemariti nekaterih škodljivih vplivov sonca, kot so denimo UV žarki.

Sonce ima s svojimi pozitivnimi učinki na človeka izredno blagodejen vpliv in veliko pripomore k splošnemu dobremu počutju. Pri tem pa ne smemo zanemariti tudi nekaterih njegovih škodljivi ...

Vprašajte nas

© 2018 Optika Glasmaher. Vse pravice pridržane.