Filter

Arnette AN4182 219687

81,92 € 81.92 
spletna cena
81,92 €
redna cena

Sončna očala HOT SHOT (AN 4182), blagovne znamke Arnette, so klasičen model sončnih očal med aktualno ponudbo za moške motoriste ali rokerje po duši. Poln poudarjen okvir pravokotne oblike je izdelan iz črne matirane umetne mase. Okvir je močno podaljšan proti sencam in prehaja v zelo široke ročke, na katerih se nahaja logotip blagovne znamke. Notranja stran ročk je potiskana z grafičnim vzorcem, ki daje očalom motoristični značaj. Sončna očala so popolna izbira za samozavestne moške, ki radi sedejo na svojega jeklenega konjička. Očala pristajajo obrazom vseh oblik.

Pravokotna Pravokotna
Najlon
Barva
Lastnosti
Znamka: Arnette
Spol: Moški
Oblika okvirja: Pravokotna
Vrsta okvirja: Polna obroba
Material okvirja: Najlon
Barva okvirja: Črna
Barva leč: Siva
Okvir
62 mm
17 mm
130 mm
Podrobnosti

Okvir je v celoti izdelan iz visokokakovostne plastike. Zasenčene leče sivega odtenka so prilagojene tako, da v celoti preprečujejo prehod škodljivih UV-žarkov.
 

O znamki

Arnette je mlada ameriška blagovna znamka, ki navdušuje s svojo mladostno svežino. Očala z njihovim podpisom so popolna izbira za urbane mladeniče in modno ozaveščene mladenke.

Sončna očala, glasmaher

Da, UV zaščita je izjemnega pomena. UV žarki škodljivo vplivajo ne le na našo kožo.

Da, UV zaščita je izjemnega pomena. UV žarki škodljivo vplivajo ne le na našo kožo, temveč lahko povzročijo usodne poškodbe tudi na očeh, predvsem na očesni mrežnici in roženici. 

Vprašajte nas

© 2018 Optika Glasmaher. Vse pravice pridržane.