Optika glasmaher

OPTIKA GLASMAHER


Smo mlad in ustvarjalen tim strokovnjakov, ki svoje delo opravlja s srcem in čvrsto stopa po poti znanja preteklih generacij ter z drznim pogledom daleč v prihodnost sledi sodobnim trendom. S pomočjo najsodobnejše tehnologije ter veliko znanja in izkušenj našim strankam nudimo visokokakovostne storitve na področju okulističnih storitev kot tudi pri izbiri korekcijskih, sončnih in športnih očal.

Našo ponudbo neprestano dopolnjujemo saj želimo slediti tako modnim trendom kot tudi tehnološkim novostim. Naš moto so zadovoljni kupci, ki z veseljem nosijo očala in se z njimi dobro počutijo. Strokovno usposobljen tim Optike Glasmaher se nenehno izobražuje, da zagotovimo kar najustreznejše svetovanje pri izbiri okvirov in stekel, pri delu pa uporabljamo le najsodobnejšo tehnologijo. Z našim strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami zagotavljamo celostno storitev, od okulističnega pregleda do popravil očal. Poleg osnovnih storitev in izdelkov pa lahko pri nas izbirate tudi med dodatno ponudbo pripomočkov, ki vam lajšajo čiščenje, nošenje in shranjevanje očal in leč.

Tu smo, da vam pomagamo videti bolje!
 

ZGODOVINA

Kreativnost, pogum in vizionarska vztrajnost nas je skupaj z nenehnim izpopolnjevanjem na področju novih znanj popeljala od skromnih začetkov leta 2000, ko je odprla vrata prva Ljudska optika Glasmaher v manjšem poslovnem prostoru v središču Brežic, do današnjega uspešnega poslovnega koncepta Optike Glasmaher, ki je leta 2008 razširila svoje delovanje s poslovalnico v Novem mestu, leta 2012 pa svoje poslovne prostore v Brežicah preselila v svojo lastno poslovno stavbo.

Drzna poslovna ideja, ki je prerasla v uspešno in prepoznavno podjetje!

NAŠE POSLANSTVO

Poslanstvo Optike Glasmaher je strankam z najnovejšo tehnologijo zagotoviti najboljšo možno kakovost storitev, hkrati pa postati optika za vse okuse, saj želimo optimalno zadovoljiti potrebe življenjskega stila vsake stranke in vseh generacij, ki pri nas poiščejo pomoč.

Ljudska optika v svojem bistvu!

VIZIJA

Naša vizija je postati najbolj prepoznavna in uspešna optika na področju Dolenjske in Posavja, ki bo poskrbela, da za vaš pogled na svet. Optika Glasmaher bo zaradi svoje kakovosti, strokovnosti, ugodnih pogojev in osebnega pristopa postala najboljša optika tako za vas, kot za vaše oči.

Odprli vam bomo nov pogled na svet!
© 2018 glasmaher.com | O piškotkih | Pogoji poslovanja