Optika glasmaher

Varilux - popoln vid na vseh oddaljenostih

Če ste stari preko 40 let in imate težave z vašim vidom, obstaja možnost, da doživljate presbiopijo, pogosto težavo postopne izgube bližinskega vida.

Dobra novica je, da imate dandanes večjo izbiro kot kadarkoli prej. Ni vam potrebno nositi ločenega para očal za branje ali uporabljati bifokalnih stekel, kot so jih vaši starši.

Progresivna stekla ponujajo gladki prehod od vida na daleč in vida na srednje razdalje do vida na blizu, prav tako pa priskrbijo vse vmesne korekture. To pomeni, da imajo progresivna stekla progresivne moči korekcije (od dna do vrha), olajšajo očesni napor in poskrbijo za najbolj naravno korekturo vida.

Prva progresivna stekla na svetu, izumljena leta 1959, so bila Varilux stekla. Od takrat Essilor nadaljuje z inovacijami in s postavljanjem novih standardov zmogljivosti v skrbi za vid presbiopov. Vsak dizajn Varilux stekel prestane serijo zahtevnih uporabniških preizkusnih obdobij in kliničnih testiranj, da zagotovi optimalno zmogljivost in naraven vid.

Z Varilux S series odpiramo novo stran v dolgi zgodbi Varilux tehnoloških inovacij.
Do zdaj so vse generacije progresivnih stekel na tržišču dokazovale ostrino in kvaliteto vida, a je vedno obstajal kompromis med širino vidnega polja in plavajočega efekta.
  • »Kadar grem po stopnicah navzdol, moram biti pozorna.«
  • »Kadar premikam glavo, se mi zdi, da se vse premika, čeprav se to ne bi smelo dogajati.«
  • »Ne uživam več v branju, ker moram nenehno premikati glavo, da lahko preberem ciljni del.«
Z Varilux S series je boljši vid tako enostaven in naraven. Nobenih skrbi več!
 
Nasveti

SPECIALISTIČNI OKULISTIČNI PREGLEDI

Obiščite našo optiko, kjer bo specialist okulist strokovno pregledal ...
Nasveti

Ali je UV zaščita pomembna?

Da. UV zaščita je zelo pomembna, saj...
© 2019 glasmaher.com | O piškotkih | Pogoji poslovanja