Filter

DIOR ESSENCE18F 086

Dior
217,25 € 217.25 
spletna cena
275,00 €
redna cena

Korekcijska očala ESSENCE 18F (086), blagovne znamke Dior, spadajo med del aktualne kolekcije za ženske. S svojo igrivo obliko, masivnimi okvirji s polno obrobo in kontrastnimi kovinskimi spoji, oplemenitenimi z elegantno gravuro, bodo očala prepričala še tako zahtevne uporabnice. Predstavljajo popolno izbiro za ljubiteljice klasičnih oblik. Podajo se okroglim obrazom, nič manj pa ne pristajajo tudi ovalni in srčasti obliki. 

Oglata Kvadratna
Acetat
Barva
Lastnosti
Znamka: Dior
Spol: Ženski
Oblika okvirja: Kvadratna
Vrsta okvirja: Polna obroba
Material okvirja: Acetat
Barva okvirja: Havana
Barva leč: Prosojna
Okvir
55 mm
47,90 mm
14 mm
145 mm
Podrobnosti

Visokokakovostno plastiko, iz katere je sestavljen okvir s polno obrobo in kovinskimi dodatki, odlikujejo izjemna fleksibilnost, lahkost in vzdržljivost. 

O znamki

Christian Dior, splošno znana kot Dior, je evropska luksuzna blagovna znamka, ki je poznana po oblačilih, modnih dodatkih, obutvi, nakitu, dišavah, ličilih in izdelkih za nego. Poleg ženskih kolekcij pa ustvarja tudi kolekcijo za moške in otroke. 

Kako zdrave so vaše oči?

Ste vedeli, da spada vid med najpomembnejša čutila, saj sprejme kar 70 odstotkov vseh informacij iz okolice?

Ste vedeli, da spada vid med najpomembnejša čutila, saj sprejme kar 70 odstotkov vseh informacij iz okolice? Prav zato bi morali svoje oči veliko bolj ceniti in jim namenjati več pozornost ...

Vprašajte nas

© 2018 Optika Glasmaher. Vse pravice pridržane.