Filter

CARRERA 192/G 84J

Carrera
122,45 € 122.45 
spletna cena
155,00 €
redna cena

Korekcijska očala CARRERA 192/G (84J), blagovne znamke Carrera, spadajo med del aktualne kolekcije, namenjene obema spoloma. S filigransko natančnostjo izdelan okvir kvadratne oblike s polno obrobo odlikuje prefinjena kovinska osnova v kombinaciji večne črne in prestižne srebrne. Predstavljajo idealen izbor za vse uporabnike, ki prisegajo na lahkotno brezčasno eleganco. Izredno pristajajo okroglim in ovalnim obrazom. Nastavljive nosne blazinice omogočajo popolno prileganje in zagotavljajo maksimalno udobje med nošnjo.

Oglata Kvadratna
Kovina
Barva
Lastnosti
Znamka: Carrera
Spol: Moški, ženski
Oblika okvirja: Kvadratna
Vrsta okvirja: Polna obroba
Material okvirja: Kovina
Barva okvirja: Črna
Barva leč: Prosojna
Okvir
52 mm
19 mm
145 mm
Podrobnosti

Okvir je izdelan iz tanke kovine, odporne na korozijo ter prevlečen z mat zaključnim premazom. Odlikujejo ga izjemna lahkost in fleksibilnost ter visoka vzdržljivost.

O znamki

Carrera je blagovna znamka, ki proizvaja sončna in korekcijska očala za moške, ženske in otroke. Navdih zanjo pa je ustanovitelj našel v avtomobilski dirki Carrera Panamericana.

Spoznajte svoje oči

Vsake oči so unikat, zato jih zaupajte le najboljšim.

Ker v Optiki Glasmaher stremimo k zagotavljanju vrhunskih storitev in ažurno sledimo razvoju na področju optike, pri svojem delu uporabljamo le najboljše produkte. Eden izmed njih je tudi ...

Vprašajte nas

© 2018 Optika Glasmaher. Vse pravice pridržane.