Meni
0

V košarici ni izdelkov.

10. maja, 2019

Pridite po svoja Ray Ban očala

Očala Ray Ban odlikuje trendovska oblika, odlična zmogljivost in izjemna prefinjenost, zato ni nič čudnega, da že desetletja privlačijo številne bolj in manj znane obraze.

Ikonična znamka Ray Ban ima korenine v vojaškem letalstvu. Hiter in intenziven razvoj vojaških letal je omogočil, da piloti letijo dlje, hitreje in višje. To pa je prineslo nove težave – piloti so začeli poročati o težavah z vidom, bleščanju, glavobolih in višinski bolezni, kar je zmanjšalo njihovo zmožnost delovanja, potrebnega za vojaške akcije. Leta 1937 so tako nastala prva očala, prilagojena obrazu, na katerem je bila nameščena tudi kisikova maska. Poimenovali so ji aviatorke. Nihče ni slutil, da bo model očal tlakoval tako pomembno pot v pop kulturi očal in se ohranil vse do danes.

Poleg ikoničnih aviatork pa se v današnjem času pod znako Ray Ban skrivajo številni modeli, prilagojeni različnim življenjskim stilom in modnim okusom. Med njimi je denimo zelo priljubljen tudi model Clubmaster, ki je namenjen predvsem trend-setterjem, intelektualcem in karizmatičnim posameznikom.

Ne dvomimo pa, da v pestri izbiri zagotovo najde vsak nekaj zase.

Ker v Optiki Glasmaher prisegamo na vrhunske produkte, jih seveda lahko kupite tudi v naši spletni trgovini ali v poslovalnicah.

Preverite ponudbo sončnih očal Ray Ban za moške in ženske.