Meni
0

V košarici ni izdelkov.

9. januarja, 2020

6 trendov očal v letu 2020

Novo leto je čas za spremembe. Nekateri se odločijo za osveženo garderobo, spet drugi za novo pričesko, očalarje pa ob prihodu novih kolekcij pogosto zamika menjava okvirjev. Ker gre za pravšnjo investicijo, pa se za to odločimo le vsakih nekaj let. Ampak, ali ste vedeli, da vam lahko nova očala lahko (vsaj delno) krije tudi zavarovalnica? Kako, preverite v sorodnem članku. Če ste pravi modni guru, ki sledi najnovejšim trendom, ali pa bi le želeli zamenjati svoje okvirje za nekaj, kar je trenutno bolj “in”, jih spoznajte v nadaljevanju.

Prozorni okvirji

Modni hit minulega leta ne pojenja niti v novem. Okvirji iz prozorne plastike – brezbarvni ali pa takšni, ki nosijo kanček vaše najljubše barve – so izjemno vsestranski in se podajo najrazličnejšim kombinacijam oblačil. Če želite z očali pokazati svojo malce bolj igrivo plat, bodo takšna zagotovo prava izbira.

V spletni trgovini si oglejte očala Tom Ford.

Okrogli kovinski okvirji

Verjetno vas takšna očala malce spomnijo na prekaljenega čarovnika z Bradavičarke, kajne? A okvirji v stilu Harry-ja Potterja bodo letos še kako v modi! Podajo se tako moškim kot tudi nežnejšemu spolu, še posebej pa izstopijo v kombinaciji s poslovno obleko.

V spletni trgovini si oglejte očala Hugo Boss.

Polovični okvirji

Drugačna in domiselna očala, s katerimi boste izstopili iz povprečja! Najpogosteje jih boste našli v klasični črni, preizkusite pa jih lahko tudi v barvni različici. Ker okvirji prekrivajo le zgornji del očal, so še posebej primerni za osebe z izrazitimi obraznimi potezami.

V spletni trgovini si oglejte očala Tom Ford.

#4 Aviatorke

Tom Cruise. Top Gun. Verjetno bi bile takoj naslednja asociacija kar kultne aviatorke. Čeprav so popularnejše v različici sončnih očal, pa bodo v 2020 na nosovih kraljevale tudi korekcijske. Plastične ali pa kovinske, aviatorke vam zagotavljajo dober vid in “kul” videz.

V spletni trgovini si oglejte očala Carrera.

#5 Veliki okvirji

Sedemdeseta so nazaj – od hlač na zvon do očal, ki prekrivajo dobršen del obraza. Veliki okvirji v tanjši (kovinski) ali pa debelejši (plastični) različici bodo pravšnji za tiste, ki si upajo malce več.

V spletni trgovini si oglejte očala Dior.

#6 Okvirji z videzom želvovine

Čeprav bi si jih pregovorno najlažje predstavljali na moškemu z natančno urejeno brado in lasmi spetimi v figo, pa bodo takšna očala prav vsakomur pričarala malce starinske prefinjenosti.

V spletni trgovini si oglejte očala Hugo Boss.

So vas najnovejši trendi kaj zamikali k menjavi svojih starih očal? Naj vas razveselimo z dejstvom, da lahko pri nas prejmete kar do 50 % popust ob nakupu korekcijskih okvirjev! Akcija traja do 31. januarja v naših poslovalnicah v Brežicah in Novem mestu, zato le pohitite. Vstopite v novo leto z novimi trendi – in z dobrim vidom.