Blog

10.1.2020

Kaj pomeni imeti 20/20 vid?

2020. Novo leto in še prav poseben izraz, ki ga največkrat slišimo na malih zaslonih. Odkrijte, na kakšen način je to število povezano z vašim vidom.

6 trendov očal v letu 2020

Novo leto je čas za spremembe. Nekateri se odločijo za osveženo garderobo, spet drugi za novo pričesko, očalarje pa ob prihodu novih kolekcij pogosto zamika menjava okvirjev. Ker gre za pravšnjo investicijo, pa se za to odločimo le vsakih nekaj let. Ampak, ali ste vedeli, da vam lahko nova očala lahko (vsaj delno) krije tudi zavarovalnica?

5 znakov, da potrebujete očala za branje

Mežikanje ob branju sestavin izdelkov, pogosti glavoboli in naprezanje je le nekaj kazalcev, da se je vaš bližnji vid poslabšal. Preverite, kdaj je pravi čas, da si zagotovite očala za branje.

5 razlogov, zakaj nositi sončna očala tudi pozimi

Ogenj v kaminu, jutranja zmrzal na avtomobilih, vonj po medenjakih in praznične lučke, ki krasijo domove, nakazujejo, da je zima tu. Sončna očala najbrž niso prva asociacija, ki jo dobimo ob omembi tega letnega časa, a so kljub temu zelo pomembna za čim boljši vid.

Preproste navade za ohranjanje zdravja oči

Ali veste, kakšna je povezava med umivanjem rok in zdravjem oči? Odkrijte vsakodnevne navade, ki pripomorejo k boljšemu vidu.

© 2018 Optika Glasmaher. Vse pravice pridržane.